Vanaf 15/11

Proficiat. U bent er bijna.. U plaatste een bestelling en vond een 'heldenflyer' in uw zakje? Dan komt u in aanmerking om iemand te trakteren op onze kosten!

Op deze pagina kan u alle gegevens invullen over uw held. Wij contacteren hem/haar dan om af te spreken. Natuurlijk laten we jouw held weten dat jij die speciale persoon bent, die aan jouw held dacht... Top!

Lees alles over #mijnheld onder het invulformulier.

KIES #mijnheld
* Als u gegevens van derden met ons deelt, heeft u de toestemming van deze persoon nodig

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samen met  kippenleverancier Eurokip gaan we met de hashtag #mijnheld tweehonderd gratis gerechten uitdelen. Elke klant die tussen 15 november en 23 december telefonisch of via email een bestelling plaatst van minstens 35 euro, schenkt ook meteen een dagschotel met een halve kip, patatjes en appelmoes aan zijn of haar held. Tot de 200 schotels op zijn.

Bij elke afhaalbestelling of levering die in aanmerking komt, wordt er voortaan een flyer gestopt. Deelnemers kunnen zo makkelijk de weg naar de website vinden en daar enkele gegevens van 'hun held' achter laten. Wij contacteren vervolgens die gegadigden om alles te regelen. Uiteraard laten we ze ook weten wie hun zo graag ziet.

Ontving u zo'n flyer? Vul dan het bovenstaand formulier in. Smakelijk!

Copyright © Alle rechten voorbehouden - Roasties BVBA, BE0862 920 512